2010. december 12., vasárnap

Tánc utolsó vérig...

Sziasztok! :)

Mint ahogyan tegnap említettem, a blogon új történet fog majd futni, ennek pedig semmi köze sincs az Alkonyathoz. Sőt, még egyik vámpírt vagy farkast alakító sztárjához sem! :) Teljesen hétköznapi emberek kapnak benne szerepet.
A legfontosabb dolog, ami átszövi az egészet, az pedig nem más, mint a tánc. A főszereplőim táncosok; most egy kicsit a pezsgő ritmus világába szeretnélek titeket elkalauzolni.
Természetesen, az oldalon lévő két történet nem törlődik, meg lehet őket majd találni! :)

Néhány sorban a történetről...
A tánc nemcsak egy sport. A tánc nemcsak egy életérzés. Nem egy hobbi. A tánc minden; maga az élet. Lenna Dearman ezzel pedig teljes mértékig tisztában van. Amikor azonban választania kell a tánc és a mindent elsöprő szerelem között, kétségbeesik.
Eddig azt hitte, az élete nem is lehetne jobb: azzal foglalkozik, amit mindennél jobban imád, az az ember van mellette, akire csak vágyik, szerető barátai veszik körül... De amikor Dorian Alflatt, egy kissé nagyképű, bohém, pimasz mosolyú srác Lenna táncosai közé kerül, minden megváltozik. A lány igazi döntések elé néz, megvívja a saját harcát, amely a legkeményebb küzdelem lesz egész addigi életében.

Ha felkeltette az érdeklődéseket, akkor szeretettel várlak titeket! :)

A fejléc elkészítését pedig köszönöm szépen Evelynnek! Csodálatos munka lett, máris imádom! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése